Affichage de 1 message (sur 1 au total)
  • Auteur
    Messages
  • #17652
    AvatarLesterFlaro
    Participant

    Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е учредителната организация, създадена на територията на страната с предназначение сплотяване, предпазване и напредък на екскурзоводската дейност.

    От 1990 г. до днес броят на членовете увеличава се до 200, а езиците, на които предлагат услуги, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

    Организирането на събития с учебна мисия за екскурзоводи е сред главните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят уникалната възможност за обмяна на знания, техники и впечатляващи преживявания в областта на екскурзоводската дейност, захващайки вниманието и спомагайки за сплотяването на всеки един от участващите.

    СЕБ подпомага комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туристически организатори. Това се осъществява чрез директна връзка (база от данни в официалния сайт на СЕБ) или непряк контакт (съдействието на компетентно лице, реагиращо по телефона и електронната поща на организацията).

    Част от екскурзоводите на СЕБ са също и професионални преводачи на чужди езици. Ангажирането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез договори за трудова или гражданска дейност, с издаване на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

    СЕБ продължава да привлича нови, ентусиазирани членове, да предлага шансове за повишаване на квалификацията им и съвършенстване на уменията им като екскурзоводи, да подпомага връзката между гидовете и туристическите фирми.

    [url=https://www.bulguide.bg/]професия екскурзовод[/url]

    =bulguide=

Affichage de 1 message (sur 1 au total)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet. Login here